PALVELUT

Puron Virta tarjoaa tilaustunteja yrityksille ja yksityisille keskittyen hengitysharjoituksiin ja rentoutumiseen, joogaan sekä muuhun kehon ja mielen huoltoon. 

Tunnit voidaan toteuttaa yrityksen tiloissa, Puron Virran järjestämässä tilassa Lahden keskustassa tai "kotiin kuljetettuna".

HYVÄ HENGITYS

Hengitys on automaatio, mutta hengityksen häiriöt ovat yleisiä. Nopeatempoinen ja suorituskeskeinen arki ja stressi kuormittavat hermostoa ja tekevät hengityksestä usein pinnallista. Tasapainoinen ja luonnollinen hengitys tasapainottaa hermoston toimintaa ja auttaa edistämään palautumista, hyvinvointia ja terveyttä.

Hengitysohjauksen harjoituksilla lisätään tietoisuutta hengityksestä ja tehdään tilaa hengittää.

YIN JOOGA

Yin jooga on lempeää ja rauhallista, lataavaa ja palauttavaa. Harjoituksessa keskitytään kehon rentouttamiseen ja mielen rauhoittamiseen. Huomio pyritään pitämään tässä hetkessä kuunnellen kehon tuntemuksia ja hengitystä.

Ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

RENTOUTUS

Rentoutus on keino rauhoittaa kehoa ja mieltä, päästää irti jännityksistä ja stressistä. Ohjattu rentoutus yksilöllisesti tai ryhmässä eri tekniikoita hyödyntäen.

KEHONHUOLTO

Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa sisältäen dynaamisia ja staattisia liikkuvuusharjoitteita ja venytyksiä sekä tukilihasten aktivointia.

Tmi Puron Virta

Mirkka Tikkanen

p. 040 700 7402

mirkka@puronvirta.fi

Y-tunnus: 2910661-8