RENTOUTUMINEN
Rentoutuminen on enemmän kuin fyysistä lepäämistä; se on tietoista latautumista, joka edistää sekä fyysistä että henkistä palautumista. 

Hektisessä ja aikataulutetussa arjessa keho, mieli ja hermosto kaipaavat vastapainoksi tyhjää aikaa, rauhoittumista ja rentoutumista.

Rentoutus on keino rauhoittaa kehoa ja mieltä, päästää irti. Rentoutuminen käynnistää fysiologisen rentoutumisreaktion, jolloin stressireaktio pysähtyy ja palautuminen käynnistyy.

Ohjatussa rentoutuksessa hyödynnetään erilaisia rentoutusmenetelmiä, esimerkiksi mielikuvaharjoittelua ja visualisointia, lihasrentoutusta tai hengitysharjoittelua. 

Rentoutusharjoitusten avulla päästetään irti kehon ja mielen jännityksistä, rauhoitetaan mieltä, vähennetään stressiä ja tuetaan palautumista. Rentoutuksella voidaan käynnistää palautuminen jo päivän aikana.

Haluaisitko varata rentoutustunnin itsellesi, työyhteisöllesi tai kaveriporukallesi?

RENTOUTUMISEN TAITO-VERKKOKURSSI

Haluaisitko palautua paremmin, rauhoittaa mieltäsi ja lisätä keskittymiskykyäsi, tai helpottaa nukahtamistasi?

Jos tuntuu, että ajatuksesi käyvät usein kierroksilla ja on vaikea rauhoittua, tämä verkkokurssi voi olla juuri sinulle. Ota rentoutuminen osaksi arkeasi.

49,90 e (sis. alv 24%)

RENTOUTUSOHJAUS YKSILÖLLISESTI

Rentoutusohjaus yksilöllisesti. Sisältää alkuhaastattelun, rentoutusohjauksen ja yksilöllisesti laaditun rentoutusäänitteen. Hinta alkaen 70e.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tmi Puron Virta

Mirkka Tikkanen

p. 040 700 7402

mirkka@puronvirta.fi

Y-tunnus: 2910661-8