RYHMÄVALMENNUS


Pysähtymistä sen äärelle, mikä sinulle on oikeasti tärkeää.

LCA® Psykologisen joustavuuden valmennus luo joustavaa suhdetta mieleen ja syvempää ymmärrystä kehon ja mielen yhteydestä.
Valmennuksessa yhdistyy psykologisen joustavuuden valmentaminen ja läsnäoleva kehollinen harjoittelu.

Valmennus sisältää 6 tapaamista pienryhmässä ja räätälöidyt kotiharjoitukset.Valmennus alkaa sinun tilanteesi kartoittamisella: keskitymme siihen mikä sinua kuormittaa tai mihin eniten kaipaat muutosta.

Sen jälkeen muodostamme askeleita, jotka vievät kohti sinulle tärkeää ja merkityksellistä;

kohti sinulle hyvää elämää.

Valmennus keskittyy psykologisen joustavuuden kuuden osataidon vahvistamiseen tarpeidesi mukaisesti:

  • Arvot

  • Omistautuminen arvoille

  • Kyky olla läsnä

  • Hyväksyntä & itsemyötätunto

  • Mielen kontrollin heikentäminen

  • Havainnoiva minä

Valmennus sisältää keskustelua, tehtäviä ja harjoituksia.

Harjoituksien keskiössä on 

  • vahvistaa kykyä olla läsnä, 
  • syventää yhteyttä omaan kehoon ja mieleen sekä 
  • hellittää suorittamisesta.

Valmennus pohjautuu tutkittuihin ja tehokkaisiin menetelmiin (mm. hyväksymis- ja omistautumisterapia, psykofyysinen hengitysterapia, rentoutusmenetelmät).

"Tavallaan mikään ei ole muuttunut, mutta kuitenkin kaikki on muuttunut. Olen enemmän läsnä, näen asiat uudella tapaa, koen ja tunnen. Kiitos."

asiakaspalaute valmennuksesta

HINTA

6 x PIENRYHMÄVALMENNUS

Alkaa 13.9.2021

199€

Ensimmäinen valmennuskerta 75min, seuraavat tapaamiset 60min.

Tapaamisten välillä räätälöidyt kotiharjoitukset.

Toteutus Teamsissa.

PALAUTTEITA VALMENNUKSESTA

"Olen ollut pitkään aika suorituskeskeinen ja keskeneräisyydestä helposti turhautuva tyyppi, ja vaatinut sen myötä sekä itseltäni että joskus myös läheisiltäni liikaa.

Innostun herkästi uusista asioista, mutta keskeneräisyyttä välttääkseni olen asettanut itselleni (ja läheisilleni) välillä hyvinkin epärealistisia tavoitteita, sillä olen halunnut saada myös valmista yhtä nopeasti.

Valmennus auttoi ymmärtämään, mikä on tärkeää ja mikä ei, ja mihin voin vaikuttaa ja mihin en. Nyt osaan paremmin sietää keskeneräisyyttä ja päästää irti suorittamisesta."

- Yksilövalmennettava

"Olen ollut aina suorittaja ja multitaskaaja, ja sen vuoksi koen vaikeutta pysähtyä ja olla vaan. Tulin valmennukseen, koska halusin olla enemmän läsnä elämässä, jarruttaa hiukan ja löytää lisää voimavaratekijöitä elämääni. 

Valmennuksen aikana opin olemaan läsnä itselle ja perheelleni, huomasin suorittamisen vähentyvän, opin keskittymään yhteen asiaan kerrallaan. Olen oppinut rauhoittumaan. Ja nykyään ymmärrän, ettei aina tarvitse mennä täysillä; niin liikunnassa kuin muutenkin elämässä. 

Valmennus on tuonut paljon oivalluksia itsestäni. Kiitos."

- Yksilövalmennettava

"Valmentajana Mirkka on helposti lähestyttävä ja empaattinen; Mirkan kanssa oli tosi helppo jutella, jopa itsellekin vaikeista tunteista.

Mirkka osaa kysyä oikeita kysymyksiä ja oli ihanaa, kun hän antaa aikaa ajatuksille (sekä valmennettavalle että valmentajalle) - huomaa, ettei hän pelkää hiljaisia hetkiä yrittäen täyttää niitä turhalla puheella ❤️"

- Yksilövalmennettava

"Mietin, että haluaisin sanoa jotain tosi hienoa ja kaunista, mutta ainut mitä osaan, on vilpitön ja iso kiitos - alkuvuoden tapaamiset kanssasi ovat muuttaneet ajatusmaailmaani enemmän kuin ehkä vielä itsekään ymmärrän 😊 Olen ihan superkiitollinen tästä ❤️. 

Ehdottomasti suosittelen valmennustasi myös muille."

- Yksilövalmennettava

"Valmennus oli itselleni tarpeellinen ja antoi paljon uusia keinoja sietää paremmin keskeneräisyyttä ja opetti minua laittamaan asioita ns. oikeisiin mittasuhteisiin.

Opin keskittämään energiaani niihin asioihin, jotka ovat minulle tärkeitä ja vähentämään energiasyöppöjä asioita, joihin en voi itse vaikuttaa. Eli myös omien arvojen ymmärtämiseen ja niihin panostamiseen valmennus oli ihan mahtava apu ❤️

Itse arvostin valmennuksessa erityisesti sitä, että sen aikana oli pakko pysähtyä miettimään omaa elämää sekä sitä, mikä itselleni on tärkeää. Kiireisessä arjessa sille ei ole löytynyt riittävästi aikaa ja elämä on kääntynyt aikamoiseksi suorittamiseksi. Oli melkein surullista havaita, kuinka paljon minulla on mennyt energiaa hukkaan stressatessa asioista, joihin en voi itse vaikuttaa tai jotka eivät anna itselleni mitään. 

Ja vaikka minusta valmennuksen myötä toki vieläkään valmista tai täydellistä tullut - edelleen ajoittain sorrun vanhoihin ajattelumalleihini tai huonoihin tapoihini - niin nyt minulla on työkaluja siihen, miten saan pientenkin onnistumisten tai muutosten kautta arkeani enemmän itselleni tärkeään suuntaan ja arvojeni mukaiseksi."

- Yksilövalmennettava

VALMENNETTAVAKSI?


Haluatko varata paikan valmennukseen? Tai pohditko sopiiko valmennukseni sinulle? 

Tästä voit varata maksuttoman kartoituspuhelun (15min). Keskusteltun aikana kartoitetaan yhdessä, sopiiko valmennukseni sinulle. Kartoitusaika ei velvoita sinua mihinkään.

Tmi Puron Virta

Mirkka Tikkanen

p. 040 700 7402

mirkka@puronvirta.fi

Y-tunnus: 2910661-8