Unenhuoltoa ylivireyteen

Rauhoittumisen taito ja palauttava uni

on verkkovalmennus levollisempaan uneen.

Koetko, että on vaikea nukahtaa iltaisin tai heräät toistuvasti kesken unien? Tai heräät aamulla ennen aikojaan tai et pääse riittävän aikaisin ylös sängystä. Todennäköisesti mielesi ja kehosi on ylivirittyneessä tilassa.


Jatkuva ärsyketulva, saatavilla olo, multitaskaaminen ja aikatauluttoman ajan puute pitävät vireystilaa korkeana. Jos olemme pitkään korkeassa vireystilassa tai kohdataan muutosta tai yllättäviä stressipiikkejä, ajaudutaan ylivireyteen. Korkea vireystila ja ylivireys, stressi ja muutostilanteet tekevät unesta kevyttä, ihminen heräilee herkästi, eikä yöuni ole elvyttävää.

Uni on terveyden ja palautumisen perusta. Riittävän pitkän ja laadukkaan unen aikana elimistö lepää ja palautuu, aivot käsittelevät päivän tapahtumia, puhdistuvat ja lataavat energiavarastojaan. Tilapäinen unettomuus on normaalia, mutta unettomuuden pitkittyessä vaaditaan unen huoltoa ja unettomuuden hoitoa.

Kyky rauhoittua ja nukahtamista estävien ja edistävien tekijöiden tiedostaminen omassa arjessa ovat edellytyksiä palauttavalle unelle.


Tässä valmennuksessa opit kaiken olennaisen unen edistämisestä ja hyvästä palautumisesta ja valmennan sinua viemään opitun arkeesi.

Saat kokemuksia hermoston rauhoittumisesta ja keinoja vireystilan laskemiseen päivän aikana sekä nukkumaan käydessä.

Valmennus julkaistaan huhtikuussa 2021; nyt voit ilmoittautua kiinnostuneiden listalle ja napata itsellesi -10% alekoodin kurssille. Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun valmennus tulee myyntiin. Ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään.

Moi!

Olen Mirkka Tikkanen ja toimin valmentajanasi tällä kurssilla. Olen koulutukseltani työfysioterapeutti, psykofyysinen hengitysterapeutti ja hengityskouluohjaaja, rentoutusohjaaja ja joogaohjaaja ja pian myös psykologisen joustavuuden valmentaja.

Olen toiminut fysioterapeuttina, luennoinut ja ohjannut erilaisia palautumis-, hengitys-, rentoutus-, jooga- ja liikuntaryhmiä ja työpajoja jo yli 15 vuoden ajan.


Työssäni olen huomannut, kuinka monet kokevat vaikeutta rauhoittua, väsymystä, ärtymystä, vaikeutta keskittyä, nukahtamisongelmia tai unihäiriöitä.


Kaikista kokemuksista ja kohtaamisista syntyi Rauhoittumisen taito ja palauttava uni -verkkovalmennus. Valmennuksessa hyödynnän kaikkea osaamistani, jotta sinä saisit nukkua ja palautua laadukkaammin ja kokea parempaa jaksamista.


Valmennus tulee myyntiin huhtikuussa 2021; nyt voit ilmoittautua kiinnostuneiden listalle ja napata itsellesi -10% alekoodin kurssille. Ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään.

Tämä kurssi on sinulle, joka

KOET JOTAKIN SEURAAVISTA

  • nukkumaan käydessä ajatukset juoksevat tuhatta ja sataa
  • keho käy ylikierroksilla
  • huomaat sykkeesi olevan koholla
  • kehossa tuntuu ylimääräisiä jännityksiä ja koet vaikeutta rentoutua
  • on vaikea rauhoittua ja keskittyä
  • on vaikea nukahtaa iltaisin tai heräät toistuvasti kesken unien tai aamulla ennen aikojaan

HALUAT OPPIA


Mitä kurssi sisältää?

KURSSILLA OPIT KAIKEN TARPEELLISEN 


Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non.